Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

07 april 2021 - 07 april 2022

Door: Voetentraining

Wil jij therapietrouwe cliënten?

Opleiding Erkend Voetentrainer

Zou jij als oefentherapeut ook meer cliënten willen die écht aan de slag gaan met jouw oefeningen? Ben je het zat dat jouw inspanningen soms weinig effect lijken te hebben?

Misschien ben je al op zoek gegaan naar andere manieren om voet- en houdingsklachten te behandelen. Maar tot nu toe mis jij de juiste aanpak en is die hoge therapietrouw nog ver te zoeken. En dat terwijl je met dit vak bent begonnen omdat je mensen wilt stimuleren om zélf aan de slag te gaan met hun klachten.

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voet- en houdingsklachten. Met daaraan gekoppeld het Netwerk Erkend Voetentrainers. Dit zijn oefen- en fysiotherapeuten die werken volgens het principe: een voetklacht is terug te vinden in de houding en een houdingsklacht is terug te vinden in de voeten.

Al meer dan 4000 mensen zijn aan de slag met onze online trainingen, ondersteunt en begeleidt door Erkend Voetentrainers. Regelmatig horen we dat de therapietrouw van deze groep cliënten in hun praktijk zo hoog is. Mooi toch?

Doe je mee? Alle Erkend Voetentrainers volgen onze opleiding (Adap geaccrediteerd). Starten kan ieder moment.

 

Online leren in je eigen tijd

De opleiding is online. Los van de praktijkdagen studeer en oefen je alles zelfstandig. We hebben hiervoor een besloten online leeromgeving ingericht. Ook heb je hier contact met je docenten en je medecursisten

 

Studiebelasting

Wij realiseren ons dat wij een pittige opleiding hebben ontwikkeld. We vragen echt wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug!

 

Dit is de studietijd: 

Deel 1: 6 maanden

Deel 2: 96 uur

 

Meer informatie en aanmelden

Klik voor meer informatie en aanmelden op deze link.

 

Georganiseerd doorVoetentraining

More links