Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

12 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Door: Balans in werk en leven

Basistraining Focusing

12 Oktober en 4 november 2022

De kunst en de kracht van innerlijk luisteren

We spreken vaak over het aanvaarden van gevoelens en het inzetten van innerlijke wijsheid. Focusing geeft je handvatten om dat te leren doen.

In deze 2-daagse training ontdek je hoe je focusing inzet om je cliënten te ondersteunen in hun omgang met gevoelens en de waardevolle informatie die daaruit kan komen. Met als resultaat dat gevoelens zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen en kunnen leiden tot concrete verandering in voelen, denken en doen.

De training wordt gegeven op 12 oktober en 4 november 2022 door Mirjam van den Anker van Balans in Werk en Leven. Deelnemers hebben deze training ervaren als een essentiële verrijking voor hun professie en voor hun eigen ontwikkeling. Accreditatie is toegekend voor VVOCM. Je bent uitgenodigd om te bellen, mailen of eerst op de link te klikken voor meer informatie:

http://www.balansinwerkenleven.nl/info/basistraining-focusing
info@balansinwerkenleven.nl
Tel: 06 38038329

 

Georganiseerd doorBalans in werk en leven