Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van de VvOCM.  

Externe evenementen

29 januari 2021

Door: Studio GRZ

Jaarcongres GRZ 2021

Kwaliteit & Praktijk

Het vijfde Jaarcongres GRZ wordt een speciale editie. In deze bijzondere tijden gaat alles anders dan anders, dus ook een ander jaarcongres. Ze organiseren dit jaar een uniek hybride (live en online) jaarcongres op vrijdag 29 januari 2021 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Het Jaarcongres GRZ is bedoeld voor vernieuwing zoekende professionals. Een inspirerende dag over jouw vak: de geriatrische revalidatie. Voor iedereen die zich als professional of manager wil blijven ontwikkelen.

Het wordt een bijzondere bijeenkomst met veel interactie, gezelligheid, humor, enthousiaste sprekers en deelnemers en leuke verrassingen. Ook inhoudelijk hebben ze een sterk programma met als thema 'Kwaliteit en Praktijk'  - 'Toepassingen van actuele kennis over geriatrische revalidatie', waarbij de nadruk ligt op praktische toepassing van de beschikbare kennis.
Graag gaan sprekers en deelnemers samen met jou (online) in gesprek over verschillende vraagstukken. Wil jij je ook als professional blijven ontwikkelen en deelnemen aan het congres? Schrijf dan snel in via onderstaande link voor het congres op vrijdag 29 januari 2021. 

Uiteraard wordt tijdens dit jaarcongres met alle geldende coronamaatregelen rekening gehouden. 

Accreditatie wordt aangevraagd voor o.a. Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck.

Voor meer informatie of aanmelding kijk dan snel op hun website: https://www.jaarcongresgrz.nl/registreren.html 

Georganiseerd doorStudio GRZ

More links