Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

01 september 2022

Door: Hogeschool van Amsterdam

Master Performance, Sport and Health

Trainers, coaches, leraren lichamelijke opvoeding, fysio- en oefentherapeuten die deel uitmaken van begeleidingsteams in de sport en podiumkunsten hebben een belangrijke rol in behoud van gezondheid en het verantwoord belasten bij het leveren van prestaties.

Ook het voorkomen van gezondheidsschade op de lange termijn is hierin een grote factor. Het wordt steeds belangrijker voor trainer/coaches, therapeuten en andere professionals om multidisciplinair samen te kunnen werken omdat de complexe problematiek in de begeleiding van sporters en artiesten een integrale aanpak vergt. De masteropleiding Performance, Sport and Health is een professionele doorstroommaster, gericht op bachelor niveau opgeleide fysio- en oefentherapeuten, en leraren lichamelijke opvoeding, die als trainer, coach of therapeut werkzaam zijn op het snijvlak van performance en gezondheid in de sport of podiumkunsten.

Je ontwikkelt een gevorderd niveau van competenties in de prestatie- of sport specifieke begeleiding met behoud van gezondheid en combineert dit met kennis van de contexten waarbinnen die prestaties en behoud van gezondheid worden gerealiseerd. Je combineert jouw denk- en werkniveau met het vermogen om interprofessioneel samen te werken, waarbij je wordt klaargestoomd om het voortouw te nemen in optimalisatie en innovatie van praktijk en de wetenschappelijke onderbouwing daarvan.

Georganiseerd doorHogeschool van Amsterdam

More links