Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

07 april 2021 - 07 april 2022

Door: Voetentraining

Stand van de voeten en houding hebben met elkaar te maken

De opleiding tot Erkend Voetentrainer biedt volop kansen je zelf verder te ontwikkelen. En een nog betere oefentherapeut te worden. Centraal in onze opleiding is het principe: een voetklacht is terug te vinden in de houding en een houdingsklacht is terug te vinden in de voet. Door de voeten mee te nemen in de behandeling, kunnen klachten elders in het bewegingsapparaat verholpen of voorkomen worden. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Je kan iedere moment starten met de opleiding (Adap geaccrediteerd).


Online leren in je eigen tijd

De opleiding is online. Los van de praktijkdagen studeer en oefen je alles zelfstandig. We hebben hiervoor een besloten online leeromgeving ingericht. Ook heb je hier contact met je docenten en je medecursisten

 

Studiebelasting

Wij realiseren ons dat wij een pittige opleiding hebben ontwikkeld. We vragen echt wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug!

 

Dit is de studietijd: 

Deel 1: 6 maanden

Deel 2: 96 uur

 

Meer informatie en aanmelden

Klik op deze link voor meer informatie en aanmelden.

 

Georganiseerd doorVoetentraining

More links