VvOCM

Nieuws

In november 2018 is de nieuwe richtlijn Reumatoïde artritis uitgekomen van het KNGF/VvOCM. Deze wordt zowel door fysio- als oefentherapeuten gebruikt. Er is gezamenlijk een E-learning ontwikkeld bij deze richtlijn ter implementatie ervan. Met het volgen van de E-learning ben je in één keer up-to-date met de richtlijn (algemene informatie, diagnostisch en therapeutisch proces). In de E-learning doorloop je de richtlijn van begin tot eind met daarbij handige filmpjes en evaluatievragen. De E-learning wordt afgesloten met een toets. De E-learning kun je thuis uitvoeren achter je computer en je kunt tussentijds opslaan om later verder te gaan. Voor de e-learning is accreditatie aangevraagd voor 3 punten. VvOCM-leden ontvangen nu ook korting voor het maken van de E-learning, de kosten zijn dan nog maar €17,50.
Om gebruik te kunnen maken van de korting moet je eerst een code opvragen bij de VvOCM.
  • Stuur een mailtje naar info@vvocm.nl om je aan te melden voor de e-learning module. Geef hierbij expliciet aan dat het gaat om de richtlijn Reumatoïde artritis (we bieden namelijk op dit moment 3 e-learning modules aan) en vermeld a.u.b. je KP- en je lidnummer.
  • Na deze aanmelding ontvang je een mail van de VvOCM met daarin de link naar de toets en je kortingscode.
  • Ben je geslaagd, stuur dan a.u.b. je bevestiging naar info@vvocm.nl zodat we de punten toe kunnen kennen.
LET OP! Wij zijn als VvOCM geopend van maandag t/m donderdag. Het versturen van de code kunnen wij dus alleen doen op deze dagen. Houd er rekening mee dat het maximaal een week kan duren voordat u de link naar de toets en de code heeft ontvangen.
 
E-learning artrose
Wil je de e-learning die hoort bij de richtlijn Artrose heup-knie nog volgen? Dat kan! Ook dan stuur je een mailtje naar info@vvocm.nl met vermelding van KP- en lidnummer. 
Geef hier expliciet aan dat het gaat om de e-learning van Artrose heup-knie.
Na deze aanmelding ontvang je een mail van de VvOCM met daarin de link naar de toets en je kortingscode. Ben je geslaagd, stuur ook dan het bewijs naar de infobox, dan voeren wij de punten in.

LET OP! Wij zijn als VvOCM alleen geopend van maandag t/m donderdag. Het versturen van de code kunnen wij dus alleen doen op deze dagen. Houd er rekening mee dat het maximaal een week kan duren voordat u de link naar de toets en de code heeft ontvangen.