‘Data, wat zegt het mij eigenlijk?’ - Tom Urbanus

‘Data, wat zegt het mij eigenlijk?’ - Tom Urbanus

Wat levert landelijke data over oefentherapie ons op? Hoeveel werk kost deelname? Wat is het belang van goede registratie? En waar worden de gegevens voor gebruikt? Tom Urbanus neemt je mee in de antwoorden op deze en andere vragen. 


Tijdens deze workshop kom je meer te weten over welke data er verzameld wordt en wat voor gegevens je allemaal over jouw praktijk kunt inzien als je mee doet aan de Landelijke Database Oefentherapie. 

Wil jij weten hoeveel je kan leren van jouw eigen gegevens en die van jouw collega’s (op dit moment doen er al meer dan 401 oefentherapeuten mee!) Dan mag je deze presentatie niet missen! In deze workshop zal Tom ter plekke wat landelijke cijfers over oefentherapie laten zien.

 

Over Tom Urbanus

 

Tom Urbanus, Hoofd Datamanagement en Security Officer Nivel. Na een studie Medische Informatiekunde ben ik heen en weer gependeld tussen (semi)overheid instellingen en het bedrijfsleven. 

 

Als Medische informatiekundige ben ik opgeleid om een functie te vervullen tussen de zorgprofessional en de ICT. In mijn diverse functies is dit ook altijd teruggekomen. Zo ben ik projectmanager geweest van diverse veranderprojecten (zoals een Ziekenhuis Informatie Systeem implementatie en het invoeren van Ordermanagement) en ben ik manager geweest van een afdeling die applicaties en managementinformatie, ontwikkelt voor ziekenhuizen en andere grote zorginstellingen.Mijn ervaringen van ICT, processen, informatiebeveiliging, verandermanagement, zorgprofessionals en de continue uitdagingen bij het realiseren van niet alleen betere maar ook betaalbare zorg zet ik nu in bij het Nivel.