Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Praktijkpromotie

Ook lid worden van de VvOCM?

Promotie van jouw praktijk

Patiënten kiezen hun therapeut steeds vaker uit op basis van de informatie die online over jou of jouw praktijk te vinden is. Ook verwijzers zoeken vaak online naar informatie over een therapie of therapeut. De online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw praktijk of afdeling is daarom belangrijk.

VvOCM helpt onze leden met de PR voor hun praktijk:

  • We ontwikkelen informatie- en klachtenfolders voor communicatie met patiënten en verwijzers. Onze leden bestellen deze gemakkelijk in onze webwinkel.
  • We produceren promotiemateriaal dat onze leden direct van onze site kunnen downloaden, waaronder banners voor e-mail, website en social kanalen; infographics; posters en flyers.
  • We beheren de patiëntensite www.oefentherapie.nl. Op deze site staat informatie voor patienten over verschillende ziektebeelden en hoe oefentherapie daarbij kan helpen. In de praktijkzoeker kan een patient gemakkelijk een oefentherapeut in de buurt vinden (directe koppeling met ons ledenbestand).
  • Onze leden kunnen gebruik maken van de logo’s die we hebben ontwikkeld voor de reguliere oefentherapeut en de gespecialiseerde oefentherapeut.
  • We geven tips voor de inrichting van je online kanalen en hoe je social media kunt inzetten.

Log in voor toegang.

Wil je ook profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van VvOCM? Meld je hier aan.

 

=