Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda

Ook lid worden van de VvOCM?

Cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de scholing- en cursusagenda van de VvOCM aan. 
Mocht je opzoek zijn naar een scholing van een externe scholingsaanbieder, klik dan hier.

VvOCM cursus- en scholingsagenda

Webinar: Hoe kun je Facebook inzetten om jouw werk/eerstelijnspraktijk online meer in de kijker te spelen?

Datum:
16 juni 2020
Tijd:
19:00 - 20:00
Locatie:
Online webinar
Trainer:
Helena Smit
Kosten:
€ 0,00 (Leden)
€ 0,00 (Niet-leden)

Aantal deelnemers: 50

Beschrijving:

Helena Smit studeerde af als diëtist, maar kwam er snel achter dat begeleiden van cliënten haar onvoldoende energie gaf. Een carrière als zorgmanager volgde. Zij werkte onder andere als leidinggevende van een (para)medisch team in de ouderenzorg. Mede omdat zij in haar vrije tijd blogde en dit geleidelijk aan uit de hand liep, deed ze veel ervaring op over online marketing en communicatie. Zo kwam haar passie bovendrijven: (para)medici en zorgprofessionals helpen bij hun online zichtbaarheid via social media en hun website.

Ze maakte een carrièreswitch naar online communicatie adviseur. Zo verdubbelde Helena in een half jaar tijd het online bereik van de mediacampagne Dieet dit – Dieet dat van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en vormde ze de campagne van meer offline naar meer online. Ook werkt(e) ze voor diverse paramedische eerstelijnspraktijken om hun online zichtbaarheid te vergroten. Vorig jaar verzorgde zij 3 live workshops aan VvOCM-leden over social media (met name Facebook) en hoe je dit kunt inzetten voor de promotie van je praktijk.

In het webinar van 16 juni 2020 legt zij vanaf de basis uit hoe je Facebook kunt inzetten om jouw werk/eerstelijnspraktijk online meer in de kijker te spelen. Ideaal voor diegenen die willen starten met Facebook ter promotie van hun werkzaamheden.

Aanmelden kan via deze link.

 Terug Naar website