Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda

Ook lid worden van de VvOCM?

VvOCM cursus- en scholingsagenda

Webinar 'Op de toekomst voorbereid: samenwerken in de zorg'

Datum:
14 april 2021
Tijd:
19:00 - 20:30
Locatie:
Online
Trainer:
Kosten:
€ 0,00 (Leden)
€ 35,00 (Niet-leden)

Aantal deelnemers: 150

Beschrijving:

Op woensdagavond 14 april van 19:00-20:30 uur. VvOCM organiseert in samenwerking met HINQ en het Netwerk Chronische Pijn een webinar over de toekomst van de zorg.
 
VvOCM behandelt kort de discussienota Zorg voor de toekomst, die de beweging Juiste Zorg op de Juiste Plek moet gaan bevorderen. Als zorgverlener in de eerste lijn moeten we meer in een zorgnetwerkomgeving rondom de patiënt gaan werken, samen met andere zorgverleners. Om samenwerking te bevorderen zijn er tools nodig. Welke tools zijn er en hoe kunnen we deze als oefentherapeuten inzetten om toekomstproof te worden? 
 
Aansluitend presenteert Hans Niendieker van Ivido/HINQ de ontwikkelde Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) en de Zorgnetwerkomgeving (ZNO). Deze combinatie biedt enorme mogelijkheden voor alle professionals in de eerste- en tweedelijn, dus ook voor oefentherapeuten. Wil je toekomstgericht gaan werken dan is dit webinar een uitgelezen kans om de opties en mogelijkheden van deze tools te leren kennen.
 
Hierna licht het Netwerk Chronische Pijn haar e-health programma mijnpijnprogramma.online toe. Dit programma voor het blended care werken (combinatie van face-to-face en e-health) in de PGO van de patiënt en de mogelijkheden hierin wordt gepresenteerd evenals de ZNO, de omgeving waarbinnen zorgverleners kunnen samenwerken rondom de patiënt.  

Meld je nu aan: https://nl.surveymonkey.com/r/TR9H6KX

Datum:   14 april 2021
Tijd:   19.00-20.30 uur
Locatie:   Online
Kosten:   Lid VvOCM Gratis / Niet- lid €35,-
Doelgroep:   Oefentherapeuten


Terug Naar website

Cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de scholing- en cursusagenda van de VvOCM aan. 
Mocht je opzoek zijn naar een scholing van een externe scholingsaanbieder, klik dan hier.