Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Ook lid worden van de VvOCM?

VvOCM-vacatures


Vacature beleidsmedewerker kwaliteit en wetenschap

VvOCM zoekt een ervaren en proactieve beleidsmedewerker kwaliteit & wetenschap voor 24-32 uur per week. 

De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) is de beroepsorganisatie van ruim 1700 oefentherapeuten. Belangenbehartiging, beroepsontwikkeling en ledenservice vormen het hart van de organisatie. Daarbij is de ontwikkeling van kwaliteitsproducten zoals richtlijnen, kwaliteitskaders en onderzoek een belangrijke ondersteunende pijler.

Inhoud van de functie

  • Het ontwikkelen van (multidisciplinaire) richtlijnen en andere kwaliteitsstandaarden voor de oefentherapeut (deels in samenwerking met KNGF).
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van beleidsstrategieën/-plannen op het gebied van kwaliteit & wetenschap binnen de oefentherapie.
  • Het vertegenwoordigen van de beroepsvereniging in diverse onderzoeksprojecten.
  • Uitvoering van projecten vallend binnen bestuurlijke afspraken paramedische zorg 2019-2022 en systeemadvies fysio- en oefentherapie.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante afgeronde WO-opleiding  (bijvoorbeeld gezondheids- of bewegingswetenschappen, fysiotherapiewetenschappen);
  • Je hebt ervaring met het opzetten en begeleiden van projecten;
  • Je communiceert vlot en helder, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je beschikt voer een goed omgevingsbewustzijn;
  • Je beschikt over een analytisch vermogen;
  • Je bent proactief en neemt initiatief.

Aanbod

Het betreft een functie van een jaar, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. We bieden een salaris dat past bij de opleiding en relevante werkervaring.

VvOCM

VvOCM is gevestigd in Utrecht. Op het bureau zijn acht medewerkers met uiteenlopende taakgebieden werkzaam. De vereniging heeft als doel het werkterrein van de oefentherapeut te behouden en vergroten, waarbij het beroep een bestendige plaats inneemt in het zorgveld.

Werken bij VvOCM betekent werken in een dynamische omgeving met bevlogen professionals en een maatschappelijk betrokken organisatie die volop in ontwikkeling is.

Onze beleidsmedewerker Daniëlle en bestuurslid Merel vertellen in het Nederlands Tijdschrift voor Oefentherapie hoe zij de portefeuille Kwaliteit en Wetenschap invullen bij VvOCM:

Lees het artikel


Belangstelling?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniëlle Conijn, beleidsmedewerker (06-48345520) of Viola Zegers, directeur (06-29020859). Je kunt je motivatie en CV nog tot 17 januari 2022 sturen naar v.zegers@vvocm.nl onder vermelding van vacature beleidsmedewerker.

Download de vacaturetekst