Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van de VvOCM.  

Externe evenementen

21 januari 2021 12:30 - 21 januari 2021 17:30

Door: Windesheim

Congres 'Doen en Meten'

Het gebruik van vragenlijsten (PROMs) en Samen Beslissen (SDM) in de Psychomotorische Therapie

Door het meten en het bespreken van de resultaten van de psychomotorische therapie verbetert de samenwerking tussen de patiënt en de therapeut. Bovendien geven de resultaten richting aan het vervolg van de therapie.  

Psychomotorisch therapeuten en andere zorgprofessionals willen graag de resultaten van hun geleverde zorg meten, echter hebben zij ook veel vragen, zoals: Hoe meet ik de resultaten van mijn therapie? Welke vragenlijsten kan ik daarbij gebruiken? Wat vinden patiënten ervan om vragenlijsten in te vullen? Hoe bespreek ik de resultaten met de patiënt? En hoe krijgt het gebruik van vragenlijsten een stevige plek in de dagelijkse zorg?

Op deze en andere vragen wordt antwoord gegeven op het online congres ‘Doen en Meten' op donderdagmiddag 21 januari 2021 (12.30 - 17.30 uur). 

Doelgroep

Het congres staat open voor alle vaktherapeuten en aanverwante beroepen zoals fysiotherapeuten, lichaamsgericht werkende psychologen en haptotherapeuten. Accreditatie wordt aangevraagd.  

Wil je meer weten of je aanmelden voor het congres klik dan snel op onderstaande link.

Link: https://www.windesheim.nl/agenda/2021/januari/congres-doen-en-meten 

Georganiseerd doorWindesheim

More links