Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Cursusagenda externe aanbieders

Ook lid worden van de VvOCM?

Externe cursus- en scholingsagenda

Hieronder tref je de cursus- en scholingsagenda van externe scholingsaanbieders aan. Klik op deze link om terug te gaan naar de scholingen en cursussen van VvOCM.  Ook uw cursus in deze agenda plaatsen? Klik hier voor meer informatie.

Externe evenementen

14 april 2021 - 14 oktober 2021

Door: SlaapSlim

Tweedaagse scholing SlaapSlim

Vind jij dat SLAAP nog te weinig aandacht krijgt in jouw zorgverlening? Zou je hier meer aandacht aan willen besteden, maar weet je nog niet precies hoe? Dan is de scholing SlaapSlim iets voor jou!

Deze praktische, tweedaagse scholing stelt je in staat een slaapprobleem te herkennen, een slaappatroon van een cliënt in kaart te brengen, een plan op te stellen om de slaap te verbeteren en dit vervolgens tot uitvoering te brengen. De focus ligt op de praktische toepasbaarheid met een gedegen onderbouwing vanuit wetenschappelijke studies.

Platform SlaapSlim:
Na de cursus kun je vrijwillig besluiten om lid te worden van het platform SlaapSlim. Landelijk zijn al meer dan 200 paramedici aangesloten. Het lidmaatschap geeft o.a. toegang tot een eHealth-omgeving om te gebruiken met cliënten.


Meer informatie:
Meer informatie over de scholing en SlaapSlim kun je vinden via www.slaapslim.nu

 

Georganiseerd doorSlaapSlim