VvOCM

Nieuws

Om het werk van de oefentherapeut onder de aandacht te brengen bij (potentiële) cliënten heeft de VvOCM 3 filmpjes gemaakt. Deze filmpjes gaan we de komende tijd via de verschillende social media en andere communicatiekanalen verspreiden. 

Daarbij hebben we jouw hulp hard nodig. Door het netwerk van zoveel mogelijk VvOCM-leden in te zetten, kunnen we een groot aantal mensen bereiken. Help jij ons mee?
 

YouTube

De eerste actie is om de filmpjes op ons YouTube kanaal te plaatsen. Van 8 tot en met 10 april komt er om 9 uur een filmpje online. Het schema vind je hieronder.
 
Online op 8 april 2019 om 9 uur:
Filmpje 1 : Hoe je met de juiste houding en beweging klachten kunt voorkomen
https://youtu.be/yrLh7N9aG44
 
Online op 9 april 2019 om 9 uur:
Filmpje 2: Hoe ziet de behandeling van de oefentherapeut eruit (online op)
https://youtu.be/_OJE43DDOzk
 
Online op 10 april 2019 om 9 uur:
Filmpje 3: Wat is een oefentherapeut?
https://youtu.be/pM4iotYGuxg
 

Wat kun je doen om de filmpjes een groter bereik te geven?

1.    Kijk elk filmpje binnen 24 uur na plaatsing via de link 
2.    Kijk het filmpje helemaal uit (elk filmpje is niet langer dan 2 minuten)
3.    Like het filmpje
4.    Schrijf een leuke opmerking onder het filmpje
5.    Like de YouTube pagina van VvOCM
6.    Deel de link op een van je andere social media kanalen
Gebruik hiervoor de deelbuttons onderaan het filmpje of kopieer de link uit de adresbalk in je social media bericht. Je kunt de filmpjes zowel op je zakelijke als je privé pagina delen. 

Hoe meer van bovenstaande acties per filmpje worden uitgevoerd, hoe meer ‘waarde’ het filmpje krijgt toegekend door YouTube - hoe meer mensen het filmpje te zien krijgen! 
 

YouTube pagina VvOCM

Je vindt het YouTube kanaal van VvOCM via: 
https://www.youtube.com/channel/UCWq8hWpYXcbkZvqkP-TAYtg?view_as=subscriber

Naast de nieuwe filmpjes, vind je hier ook eerder gemaakte filmpjes. Ook deze mag je uiteraard verder verspreiden wanneer je dat wilt. 
 

Insluiten van de filmpjes op je website

Op de website van VvOCM is een speciale pagina aangemaakt waarop de filmpjes te zien zijn. Deze vind je op: https://vvocm.nl/oefentherapie
 
De filmpjes zijn door middel van de ‘insluiten’ functie van YouTube op de website gezet. Wil jij één of meerdere filmpjes van VvOCM op jouw website zetten? Dat kan! Hieronder vind je door middel van screenshots hoe je dit het beste kunt doen (bij een Wordpress website). Je kunt het natuurlijk ook aan jouw websitebouwer/-beheerder vragen.
 
Stap 1: Maak een nieuw bericht of nieuwe pagina aan en ga naar de tekst versie

 
Stap 2: Je tekst veld ziet er dan als volgt uit

 
Stap 3: Ga naar YouTube via de link en klik op de knop ‘delen’

 
Stap 4: Je krijgt een pop-up scherm. Kies hier voor ‘insluiten’

 
Stap 5: Kopieer de insluitcode

 
Stap 6: Plak de insluitcode in het tekstveld op je website een klik op publiceer (zorg wel dat je pagina of bericht een titel en de url staat ingevuld (de regel die onder je titel verschijnt, waarin ook je website adres in staat vermeld).

 
Wil je ook de link naar de website van VvOCM (www.oefentherapie.nl) onder het filmpje vermelden? Hiervoor ga je weer terug naar de ‘visueel’ versie en kun je onder het filmpje de website link vermelden. Klik daarna weer op ‘bijwerken’ om de pagina of het bericht op te slaan.

 

Vervolg

Ook via de andere kanalen gaan we op korte termijn de filmpjes verder onder de aandacht brengen. Denk aan posts op Facebook, Twitter, LinkedIn, berichten op de website en de nieuwsbrief. Daarbij doen we graag weer een beroep op jouw medewerking. Meer hierover volgt binnenkort.
 
Heb je vragen of heb je een leuk idee om de filmpjes onder de aandacht te brengen, neem hiervoor contact met ons op via trudy@vvocm.nl