VvOCM

Nieuws

Werk je al enkele jaren in dienst als oefentherapeut en wil je voor jezelf beginnen? Of ben je onlangs afgestudeerd en wil je in de eerstelijn aan de slag? Kom dan naar de PPN & VvAA Startersdag!

Elk jaar organiseert Paramedisch Platform Nederland (PPN), in samenwerking met de VvAA, een startersdag gericht op ondernemen in de eerstelijnszorg én op onderlinge multidisciplinaire samenwerking. De federatie PPN is in 2015 opgericht door vijf paramedische beroepsverenigingen. De aangesloten beroepsverenigingen zijn:
- NVD (diëtisten)
- EN (ergotherapeuten)
- NVH (huidtherapeuten)
- NVLF (logopedisten)
- VvOCM (oefentherapeuten)
- OVN (optometristen)

Wegwijs in de eerstelijn
Je maakt deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Netwerken
De PPN & VvAA startersdag biedt je een unieke kans om met collega’s van de andere disciplines te netwerken. Ook maak je kennis met jouw eigen beroepsvereniging.

Noteer de datum alvast in jouw agenda. Vanaf juni 2019 kun je inschrijven voor deze startersdag.