VvOCM

Nieuws

MSMS 2019 open voor registratie

Op 10 december 2019 vindt de 8e editie van het Multidisciplinaire Symposium over MS plaats, in het NBC te Nieuwegein. MSMS 2019 richt zich op alle professionals die betrokken zijn bij de behandeling en de zorg voor mensen met MS. Registreren kan via www.msms.nl.
 
MSMS is het enige onafhankelijke symposium waar vrijwel alle betrokken beroepsverenigingen hun inhoudelijke medewerking aan verlenen. Uiteraard wordt bij alle relevante verenigingen accreditatie aangevraagd. Een greep uit de onderwerpen die op 10 december aan bod komen zijn:
“Waarom is functioneel oefenen effectiever?”, “Toepassing van ademhalingstraining ter preventie van slikproblemen bij mensen met MS”, “Wet en regelgeving omtrent arbeid en arbeidsverzuim”.
 
Het programma kent een plenaire inleiding en een plenaire afsluiting met algemene onderwerpen die voor alle deelnemers relevant zijn. Daartussen zijn er vijf tijdsblokken van een uur met telkens vijf of zes verschillende parallelsessies die u kunt bezoeken.
Naast de wetenschap is er ook ruimte voor netwerken en contact met collega-zorgprofessionals. Dit vindt plaats op de ruime informatiemarkt, waar stands staan van bedrijven, verenigingen en instellingen die hun diensten en producten op gebied van MS onder de aandacht brengen. 
 
De doelgroepen waarop MSMS 2019 zich richt zijn: neurologen, specialisten ouderengeneeskunde, revalidatieartsen, urologen, MS verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers, logopedisten en diëtisten.
 
Meer informatie of alvast een plek reserveren: www.msms.nl