Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Beschikbaarheid seniorstage: bericht voor stagebegeleiders

dinsdag 28 januari 2014 / Categorieën: Niet-leden

Aan alle stagebegeleiders van de opleiding voor oefentherapie Cesar,

 

In het derde en vierde studiejaar maken studenten hun eigen studieplanning en kunnen ook hun senior stage zelf in gaan delen. Dit  betekent dat ze op drie momenten per jaar kunnen starten met hun senior stage.  Om tegemoet te komen aan de wens geen extra vakken aan te bieden tijdens de stageperiode en een vaste terugkomdag te kunnen roosteren, vinden er vanaf september 2013 een aantal wijzigingen in de seniorstage plaats:
- de duur van de stage wordt verkort naar 15 weken (zonder vakantieweken!)
- het aantal stageuren wordt verhoogd naar 28 uur per week
- vanaf dit schooljaar wordt de terugkomdag donderdag. Tijdens deze dag vinden intervisie- en casuïstieklessen en de gesprekken met de stagedocent plaats.

 

De studenten gaan zelf opzoek naar een stageadres. Ze zoeken via het bestand van de opleiding of stellen een nieuw adres voor. Voordat een adres wordt benaderd vragen de studenten eerst toestemming aan het praktijkbureau, Hierdoor hopen wij dat stageadressen niet overbelast worden met aanvragen.

 

We willen u vragen om het beschikbaarheidsformulier voor de stages van april 2014 tot eind juli 2014 in te vullen. Ook indien u niet voldoende uren kunt bieden, verzoeken wij toch dit formulier in te vullen. Misschien dat een combinatie van adressen tot de mogelijkheden behoort.  Via onderstaande link kunt u een beschikbaarheidsformulier openen. Na  het invullen kunt u deze automatisch verzenden door op de verzendknop te drukken. U krijgt dan per mail een ingevuld exemplaar toegestuurd.

 

Ik verzoek ik u vriendelijk om het onderstaande formulier ZO SPOEDIG MOGELIJK in te vullen en te versturen. Graag uiterlijk maandag 3 februari aangezien de voorbereidingen snel beginnen. LET OP: de velden met een sterretje zijn verplicht. Zonder deze velden in te vullen, kunt u het formulier niet verzenden!

 

Mocht u nog vragen of toevoegingen hebben hoor ik het graag. U kunt daarvoor ook het veld 'Opmerkingen' gebruiken.  Voor de geregistreerde bezoekers betekent  Gebruikersnaam=voornaam en Wachtwoord=achternaam, mocht het niet lukken dan graag als nieuwe bezoeker aanmelden.

 

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

 

 

 

ALICE CLAPTON
HU - planning & organisatie stage

 

KLIK HIER: https://fd7.formdesk.com/FG/SRCesar-Beschikbaarheidstage_2013_2014

Vorige artikel Bijeenkomsten over Samenwerking in de Zorgsector
Volgende artikel Netwerk van oefentherapeuten werkzaam in de paardensport

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl