Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Business Bootcamp: ga mee!

donderdag 6 februari 2014 / Categorieën: Niet-leden

Op 22/23 maart wordt (voor de laatste keer gratis) een Business Bootcamp georganiseerd. Tijdens deze business bootcamp leer je in twee dagen op zeer energieke manier hoe te ondernemen. Hieronder een enthousiaste oproep van oefentherapeute Yildiz van der Zijden, die najaar 2013 een bootcamp volgde:

 

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend ben ik naar het Business Bootcamp geweest! Het was echt een zeer enerverende gebeurtenis. Ik heb zoveel geleerd, en een totaal nieuwe visie en mindset gekregen!

Een van de belangrijke inzichten die ik heb gekregen is: richt je niet op nieuwe klanten maar begin bij je oude! Vergroot via de mensen die weten wat je doet je netwerk. Laat hun vertellen wat je doet. Ambassadeurs/ mond op mond reclame werkt het allerbeste. Denk maar na, als je hulp nodig hebt naar wie ga je dan toe? Naar degene die je buurvrouw/zus/vriendin etc met veel enthousiasme aanprijst!

Het waren lange dagen van 10-19 maar ik heb geen enkel (!) 'inkak' moment gehad! Heb je dat ooit wel eens meegemaakt in een cursus? Ze gebruiken heel veel energizers om je actief je houden. Van harde muziek naar dansen en klappen en van alles. Enorm Amerikaans ... maar het werkt!
 

Ik wil jullie heel graag enthousiast maken om naar de volgende bootcamp te gaan! Ik geloof echt dat dit een manier is om van ons Calimero gevoel af te komen, GROOT te gaan leren dingen en gewoon te gaan ONDERNEMEN i.p.v. te blijven hobby-en. Dus schrijf je in via deze link www.businessbootcamp.nl/vriend.php?id... en ga mee!

 

 

 

Vorige artikel Indeling IO regio Brabant Limburg
Volgende artikel Eerste 5 ambassadeurs aan de slag voor Nationaal Programma Preventie