Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

DRINGENDE OPROEP!

woensdag 23 oktober 2019 / Categorieën: Niet-leden

Beste oefentherapeuten,

 

Ben je middels een steekproef geselecteerd voor deelname aan kostprijs onderzoek uitgevoerd door bureau GUPTA wil je dan alsjeblieft in het belang van de hele beroepsgroep en in de strijd om een eerlijk tarief daar je medewerking aan verlenen. Wij hebben als VvOCM in het kader van objectiviteit geen enkele invloed op wie wordt geselecteerd.

Het kost je inderdaad een aantal uren tijd, GUPTA heeft een goede helpdesk en biedt adequate ondersteuning bij het invullen van de vragen.

 

**

Circa 120 oefentherapeuten zijn onlangs via een steekproef geselecteerd voor deelname aan het kosten/kostprijsonderzoek paramedische zorg. Zij ontvingen van onderzoeksbureau Gupta Strategists een uitnodiging om mee te werken aan het lang verwachte kosten/kostprijsonderzoek voor de paramedische zorg en dus ook voor diëtisten.


Het is mogelijk dat er de komende tijd meer oefentherapeuten worden geselecteerd voor dit onderzoek. Deze selectie gebeurt op basis van niets anders dan een ‘random’ steekproef. Dat is namelijk belangrijk voor de objectiviteit van het onderzoek.

Het project is cruciaal voor de tarief ontwikkeling oefentherapie. Daarom willen we jou, als je geselecteerd bent of wordt, namens ons en alle oefentherapeuten in Nederland vragen om een aantal uren van je tijd te besteden aan dit onderzoek.

De investering in tijd zal ongeveer twee tot vier uur bedragen en sommige vragen zullen in jouw geval misschien via je boekhouder of accountant beantwoord moeten worden. De vragenlijst is niet kort, maar deze informatie is allemaal belangrijk.

We realiseren ons dat dit een forse aanslag op je ongetwijfeld drukke agenda betekent. Maar jouw belangrijke bijdrage gaat rechtstreeks leiden tot het constructieve en officiële gesprek met zorgverzekeraars en VWS over tariefontwikkeling voor de oefentherapeut waar we allemaal al zo lang naar uitkijken.

Mocht je besluiten om mee te doen; weet dat we dat enorm waarderen, ook als je inmiddels al hebt gereageerd. Als je niet wilt of kunt meedoen dan respecteren we dat.

Voor vragen verwijzen we naar de brief van Gupta die je ontvangt als je geselecteerd bent. Zij hebben speciaal voor dit onderzoek een helpdesk ingericht.

 

 

Viola Zegers, directeur VvOCM

 

 

 

Vorige artikel Kosten/kostprijsonderzoek paramedische zorg van start
Volgende artikel Redactieleden Beweegreden gezocht!

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl