Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Enquête over geschilleninstantie zorgcontractering

dinsdag 3 april 2018 / Categorieën: Niet-leden

Met ingang van 1 januari 2017 bestaat de mogelijkheid voor zorgaanbieders en zorgverzekeraars om geschillen rond de zorgcontractering (zowel ten aanzien van de precontractuele als de contractuele fase) voor te leggen aan de onafhankelijke geschilleninstantie zorgcontractering. 

Er is een begeleidingscommissie ingesteld met als taak kritisch te volgen of de geschilleninstantie oplevert waar deze voor bedoeld is. En daarnaast te bekijken of er aanpassingen noodzakelijk zijn. 
In het eerste jaar zijn slechts enkele geschillen ingediend bij de geschilleninstantie en daarmee minder dan op voorhand was verwacht. 

De begeleidingscommissie wil inzicht krijgen in de bekendheid met de onafhankelijke geschilleninstantie zorgcontractering, is behoefte gehad aan inschakeling (zo ja en zo nee: waarom), contact gehad met eigen beroeps- of brancheorganisatie of met geschilleninstantie etc.
Met onderstaande enquête probeert de commissie antwoord te krijgen op bovenstaande vragen. Daarom het verzoek om deze enquête in te vullen: wat zijn jullie ervaringen?

Klik hier voor de enquête

De enquête staat open tot 9 april a.s. 

Vorige artikel LDO: Incura voorlopig niet aangesloten op de LDO
Volgende artikel Cursus farmacologie en chronische aandoeningen

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl