Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Even voorstellen: Penningmeester Michel Raaphorst

dinsdag 21 juni 2016 / Categorieën: Niet-leden

Vanaf juni 2016 heeft de VvOCM een nieuwe penningmeester in het bestuur: Michel Raaphorst. Hieronder stelt hij zich voor!

 

Mijn naam is Michel, geboren in 1972 en woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ik ben getrouwd met Yvette van Hunen, oefentherapeut Mensendieck in Schiedam en samen hebben wij twee kinderen Marnix en Pascalle. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en probeer ik blessures te voorkomen door in de sportschool mijn spieren te versterken. Tevens ben ik een liefhebber van voetbal. 


In 1996 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam met als studierichting Commerciële Economie. Na mijn studie ben ik gaan werken bij ABN AMRO Bank. In de loop der jaren heb ik vele verschillende functies gehad, variërend van financieel specialist tot aan management functies. Door veel verschillende functies te doen ben ik zeer geboeid geraakt door de ontwikkeling van mensen en organisaties en vind ik mijn uitdaging in een veranderende strategische omgeving door het initiëren van mogelijkheden en te komen tot optimale oplossingen en resultaten.

 

Het thema mens als talent en organisatie kan ik in mijn huidige baan als HR Business Partner prima combineren en daagt mij iedere dag uit.

Binnen de VVOCM zou ik willen bijdragen aan een gezonde financiële balans in combinatie met een toekomstbestendige beroepsgroep, die voorbereid is en keuzes maakt in de zorgontwikkelingen met behoud van én focus op het talent van de Oefentherapeut Mensendieck/Cesar. Daarnaast zijn er voldoende bestuurlijke uitdagingen voor de komende jaren en is het spannend om de kansen in een veranderende markt te pakken en te kunnen uitnutten. Tevens spreekt mij de flexibiliteit van de vereniging en het behoud van het onderscheidend vermogen van de Oefentherapeut mij zeer aan.
 

Op het financiële vlak zullen we op zoek moeten naar alternatieve inkomstenbronnen en samenwerkingsvormen, zodat we zo veel mogelijk beschikbare middelen daadwerkelijk kunnen gebruiken ten gunste van de eigen beroepsgroep.

Ik zie deze kans als een uitdaging, die mij veel energie geeft!

 

 

 

Wil je een vraag aan Michel stellen?

 

Stuur dan een e-mail naar michel@vvocm.nl

Vorige artikel Webinar 'Cliëntervaringsonderzoek' - terugkijken
Volgende artikel Veilig Incidenten Melden volgens Wkkgz