Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Herinnering: Onderzoek HvA-studenten naar behandeling idiopathische scoliose

maandag 24 november 2014 / Categorieën: Niet-leden

De houdingsproblemen bij kinderen zijn de laatste 10-15 jaar sterk toegenomen, zoals is te lezen in het artikel ‘’Gameboy- generatie verleert gezonde houding’’ uit de Beweegreden van augustus 2014. Hoe gaan wij als oefentherapeuten om met deze toenemende trend? 

 

Dit onderwerp heeft ons als 4e jaars Oefentherapie Mensendieck studenten geprikkeld ons hierin te verdiepen. Daarom willen wij voor onze Bachelor Thesis o.a. inzichtelijk maken hoe oefentherapeuten nu handelen bij kinderen met een idiopathische scoliose. De resultaten maken inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn voor de invulling van een oefentherapeutische behandeling bij kinderen met een idiopathische scoliose.

 

Graag vragen wij uw medewerking voor ons afstudeeronderzoek door het invullen van de enquête, uiterlijk zondag 30 november. De oefentherapeuten die al hebben deelgenomen, bedankt voor uw medewerking!

Deze enquête zal 5-10 minuten van uw tijd kosten en wordt volledig anoniem ingevuld. Hoe meer bekendheid, des te meer respondenten en hoe betrouwbaarder het onderzoek. Wanneer u de afgelopen 10 jaar een kind tussen de 10-18 jaar met een idiopathische scoliose met of zonder brace heeft behandeld, willen wij u vragen om de onderstaande link te openen en de enquête in te vullen. De gegevens zullen alleen voor dit onderzoek worden gebruikt en zijn niet toegankelijk voor derden.

 
Klik hier om de enquête te openen.

Alvast bedankt voor uw medewerking! 

Met vriendelijke groet, 

 

Shiva Najaf Nejad
Anissa Schoonbrood
Jeske Vink

Vorige artikel Nieuwsbrief PSOT
Volgende artikel Dringende oproep: standbemanning Nationale GezondheidsBeurs 2015

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl