Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

LAST MINUTE! Bijeenkomst NIVEL Zorgregistraties op 18 maart a.s.

woensdag 5 maart 2014 / Categorieën: Niet-leden

Welke gezondheidsproblemen spelen er in de bevolking? Hoeveel mensen krijgen er griep? Welke zorg krijgen mensen met een chronische aandoening en welke zorgverleners in de eerste lijn zijn daarbij betrokken? NIVEL  Zorgregistraties geeft onderzoekers en beleidsmakers antwoord op deze en andere actuele vragen in de gezondheidszorg op de website www.nivel.nl/zorgregistraties.

 

 

 

Ter gelegenheid van de lancering van deze website houdt het NIVEL op 18 maart in Amersfoort het symposium 'Big data van en voor de eerste lijn'. Deelnemers kunnen kennismaken met de database en het onderzoek van NIVEL Zorgregistraties en krijgen gelegenheid mee te denken over de vele toepassingsmogelijkheden.

 

 

 

 

NIVEL Zorgregistraties biedt inzicht in de rol en de bijdrage van de verschillende eerstelijnsdisciplines in de Nederlandse gezondheidszorg. De registraties bevatten voor wetenschappers en beleidsmakers een schat aan informatie over actuele thema’s in de gezondheidszorg. Een aantal van deze thema’s, zoals zorg in de buurt, substitutie, kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg, gezondheid en leefomgeving, taakherschikking, zorgbekostiging en de basis GGZ, komt op het symposium aan de orde.

 

 

 


Download hier het programma
Aanmelden via: http://www.nivel.nl/NZR/aanmeldingsformulier-congres-2014

Vorige artikel Aanvullende zorgverzekering dit jaar meer in trek
Volgende artikel Voor oefentherapeuten in Amsterdam

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl