Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Masterclass ACT - Leef je waarden

27 januari en 24 september 2021

dinsdag 3 maart 2020 / Categorieën: Agenda

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar weet jij wat je kernwaarden zijn? Wanneer je weet wat voor jou echt waardevol en belangrijk is, kun je in de waan van de dag ook gemakkelijker koers houden. Waarden geven richting aan ons handelen, aan hoe we in het leven willen staan. Zonder je waarden in het vizier kun je je stuurloos voelen, en moeilijk je weg weten te vinden in de mogelijkheden die je tot je beschikking hebt. Dan bestaat de kans dat je je laat leiden door je omgeving, economische omstandigheden of wat anderen belangrijk vinden. Zo kunnen we onbewust van onze waarden afraken. En dat geeft onrust en onvrede.

In deze masterclass sta je stil bij jouw waarden en onderzoek je in hoeverre je deze ook daadwerkelijk leeft. Je ervaart welke waarden je meer zou willen leven, en hoe je deze als een kompas in jouw dagelijks leven kan verankeren. Zo kun je koersvast handelen in lijn met wat voor jou belangrijk is, zonder afgeleid te worden door hinderlijke gedachten als ‘ja maar, wat nou als…had in niet beter…’

Wil je ACT werkvormen om te ‘leven naar je waarden’ inzetten voor jezelf of in de begeleiding van anderen? Schrijf je in voor deze Masterclass en leer werken met een set van impactvolle werkvormen waarmee mensen weer in contact komen met hun waarden, dat wat er voor hen werkelijk toe doet in het leven! 

Praktische informatie:

Locatie: The coloured kitchen, Prinses Christinalaan 1, Utrecht
Kosten: € 245 excl btw
Data: 
- 27 januari: 13.00 – 17.00 uur
- 24 september 9.00 – 13.00 uur
ADAP: 4 PE Punten

Voor meer informatie klik hier of stuur een mail aan: annette@anderseigen.nl

Vorige artikel Vacature: Communicatieadviseur
Volgende artikel NZa verduidelijkt regels declareren prestaties op dezelfde dag in de paramedische zorg
Georganiseerd doorAnders Eigen

More links

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl