Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Netwerkbijeenkomst ouderen in Utrecht

dinsdag 11 juni 2013 / Categorieën: Niet-leden
Op maandag 24 juni a.s. organiseert het NUZO (Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen) de netwerkbijeenkomst 'Ouderen en studenten: vernieuwing in de zorg '. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in de Hogeschool Utrecht, Bolognalaan 101, 3584 CJ Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u van gedachten wisselen over wat studenten leren over ouderen. U wordt bijgepraat over de ontwikkelingen in het ouderennetwerk en de resultaten uit de projecten ‘OM U’ en ‘De Stem van de Oudere Migrant’ worden gepresenteerd. En kunt u zelf actief deelnemen aan één van de volgende vier workshops: mondzorg voor ouderen, attitude ten aanzien van ouderen, ouderen en wonen, en een handvat voor het gesprek tussen ouderen en professionals. Ook kunt u tijdens een rondleiding een kijkje nemen in de klinieken van de Hogeschool Utrecht.

 

U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee waarna de bijeenkomst om 14.00 uur van start zal gaan. Het programma en de routebeschrijving kunt u vinden op de website van het NUZO.

Vorige artikel VGZ handhaaft verbijzonderd tarief psychosomatische oefentherapie
Volgende artikel ParkinsonNet in cijfers