Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Netwerkbijeenkomst ouderen in Utrecht

dinsdag 11 juni 2013 / Categorieën: Niet-leden
Op maandag 24 juni a.s. organiseert het NUZO (Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen) de netwerkbijeenkomst 'Ouderen en studenten: vernieuwing in de zorg '. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in de Hogeschool Utrecht, Bolognalaan 101, 3584 CJ Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u van gedachten wisselen over wat studenten leren over ouderen. U wordt bijgepraat over de ontwikkelingen in het ouderennetwerk en de resultaten uit de projecten ‘OM U’ en ‘De Stem van de Oudere Migrant’ worden gepresenteerd. En kunt u zelf actief deelnemen aan één van de volgende vier workshops: mondzorg voor ouderen, attitude ten aanzien van ouderen, ouderen en wonen, en een handvat voor het gesprek tussen ouderen en professionals. Ook kunt u tijdens een rondleiding een kijkje nemen in de klinieken van de Hogeschool Utrecht.

 

U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee waarna de bijeenkomst om 14.00 uur van start zal gaan. Het programma en de routebeschrijving kunt u vinden op de website van het NUZO.

Vorige artikel VGZ handhaaft verbijzonderd tarief psychosomatische oefentherapie
Volgende artikel ParkinsonNet in cijfers

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl