Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

PR in de praktijk!

dinsdag 25 maart 2014 / Categorieën: Niet-leden

Op 14 maart stond Reem Izzet op een informatiemarkt in Amsterdam. Aanleiding van de feestelijkheden was de opening van het plein waaraan haar praktijk is gevestigd. Het stadsdeel had aan de ondernemers aan het plein gevraagd om een bijdrage te leveren aan de feestelijke opening, in welke vorm dan ook. Het koffiehuis schonk bijvoorbeeld koffie, de toko en het wokrestaurant had hapjes. Reem Izzet stond er met een kraam met informatie over oefentherapie en een gratis houdingscheck - met behulp van een gratis promotiepakket van de VvOCM.

 
Ze had vooraf waardebonnen voor een gratis houdingscheck verspreid bij 800 adressen in de buurt van het plein. Mensen konden daarop wat gegevens invullen en die inleveren tijdens de opening, waarna ze contact opneemt voor een afspraak voor de gratis houdingscheck. Onder alle deelnemers aan de houdingscheck wordt een orthopedisch hoofdkussen verloot ter waarde van 100 euro.

 

Dat heeft goed gewerkt, want tijdens de opening kwamen veel mensen met een ingevulde bon direct naar de informatiekraam van Reem Izzet. Zo'n waardebon blijkt  een geweldige manier om met mensen in gesprek te komen, te informeren wat oefentherapeuten doen, en   te praten over  de klachten die ze eventueel hebben.

 

 

 

Aan het eind van de middag waren er 18 ingevulde waardebonnen voor de gratis houdingscheck en een nieuwe patiënt. Inmiddels zijn 4 houdingschecks uitgevoerd en dat heeft maar liefst 3 nieuwe patiënten opgeleverd! De 4e persoon had ook klachten en wilde graag onder behandeling, maar had helaas geen AV en kon / wilde niet zelf betalen.

 

Conclusie van Reem: PR kost veel energie, maar het levert zeker wat op!

Vorige artikel Wijzigingen verkort bachelor traject: vervolg
Volgende artikel Overgewicht: sluit je aan bij projecten bij jou in de buurt!