Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Uitkomst overleg met Qualiview over aanbod VvOCM-leden

woensdag 4 juli 2018 / Categorieën: Niet-leden

In de afgelopen periode hebben Qualiview en de VvOCM veelvuldig contact gehad om tot een passend aanbod te komen voor VvOCM-leden die een contract hebben lopen bij Qualiview. Dit als gevolg van eerdere aanbiedingen van Qualiview en de zorg van de leden omtrent dit aanbod. 

Na constructief overleg heeft Qualiview een voorstel gedaan om te verlengen tegen het tarief van 2017. Ook zullen individuele praktijken benaderd worden door Qualiview met dit aanbod, waar in eerste instantie een ander aanbod gedaan is in 2018.

Aanbieding bij een driejarige overeenkomst
Je verlengt je overeenkomst tegen hetzelfde tarief uit 2017 voor de komende drie jaar. Je krijgt in die periode tevens 100% korting op je praktijkbijdrage à € 112,50 (ex. BTW) per jaar. 

Aanbieding bij een eenjarige overeenkomst
Indien je geen gebruik wilt maken van het verlengen van de aanbieding, dan krijg je ook 100% korting op de praktijkbijdrage à € 112,50 (ex. BTW) per jaar en betaal je per zorgverlener € 112,50 (ex. BTW) per jaar.  
 
Hoe maak ik gebruik van één van bovenstaande aanbiedingen? 

 

Qualiview heeft toegezegd de praktijken die het betreft per e-mail te benaderen. Heb je eind deze week nog niets gehoord, neem dan zelf contact op met Qualiview via je vaste contactpersoon daar.

 

Vorige artikel 'De belofte van de oefentherapeut' in beeld
Volgende artikel Fysiologic gekoppeld met LDO (augustus 2018)