Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Uitnodiging regioavond 8 oktober te Amsterdam

woensdag 17 september 2014 / Categorieën: Niet-leden

Geachte collega’s,  
Hierbij nodigen jullie van harte uit voor de tweede regioavond van 2014.  
Datum: Woensdag 8 oktober Aanvang: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00uur). Locatie: De VERANDA ; Amstelveenseweg 764; 1081 JK Amsterdam. De routebeschrijving is als bijlage toegevoegd.   
Het thema van de avond zal zijn: Wat ga jij doen als de WMO van start gaat?  
Wij hebben 3 sprekers bereid gevonden die vanuit hun eigen werkgebied ons meer informatie kunnen geven over hoe de transitie  van de AWBZ naar de WMO verloopt en straks de transformatie  zal gaan van de WMO. Wij hopen op deze manier op een zeer inspirerende avond .  
De sprekers zijn:           1. Leanne Boogers, bestuurslid van de VvOCM. Leanne zal deze avond uiteen zetten waarom het zo belangrijk  is dat het bestuur van deVvOCM dichterbij de leden komt en de prioriteit van de VvOCM naar de WMO-activiteiten toelichten.  
2. Anne Vrieze, zelfstandig adviseur, projectleider en trainer op het gebied van Zorg en Welzijn. Zij werkt op dit gebied op het ogenblik voor de regio’s Zaanstreek Waterland en IJmond. Ze is ook bekend met de situatie op het gebied van Zorg en Welzijn  in West-Friesland en Noord-Holland Noord, omdat zij daar in het verleden gewerkt heeft. Zij zal ons inzicht geven hoe de verschillende gemeentes bezig zijn met de ontwikkeling van het WMO- beleid en de inkoop van zorg en welke instanties daarin allemaal een rol spelen.  Ook zal zij kunnen vertellen waar en wanneer wij als oefentherapeuten mogelijkheden zouden kunnen hebben.   ( voor meer info over deze spreekster zie: www.wwzconsultancy.nl.   
3. Anja Hommel, programmamanager voor de stichting Cordaan in Amsterdam en betrokken bij de transitie van  AWBZ naar WMO in Amsterdam. Zij zal ons meer inzicht geven over hoe de aanbieders inspelen op de nieuwe ontwikkelingen, onder meer als het gaat om samenwerking met de gemeente, de herijking van het aanbod en het betrekken van cliënten bij de veranderingen.   Je kunt je opgeven voor deze avond (regiomanager.noordholland@regiovvocm.nl  ) onder vermelding van je VvOCM-lidnummer en je KP-nummer. Voor deze avond geldt: vol is vol. Dus geef je snel op!  Diegenen die zich al aangemeld hebben en een bevestigingsmail hebben ontvangen,  hoeven niet meer te reageren.  
Het regioteam van Noord-Holland  

Vorige artikel Workshop 'Power to the Professional'
Volgende artikel oproep ZONH

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl