Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Update cliëntervaringsonderzoek

vrijdag 3 oktober 2014 / Categorieën: Niet-leden

Er is vanochtend een update over het cliëntervaringsonderzoek verstuurd naar alle VvOCM-leden. Hieronder een korte samenvatting.

 

De VvOCM heeft afgelopen periode grondig onderzoek gedaan naar de diverse marktpartijen die een door de zorgverzekeraars geaccordeerd cliëntervaringsonderzoek aanbieden. Het gaat daarbij om CKZ geaccrediteerde meetbureaus, die aan strenge eisen moeten voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van het veilig omgaan met data. 
Er is met name inhoudelijk bekeken wat de verschillende partijen bieden en met welke EPD-systemen men koppelingen heeft. Gericht op de toekomst is daarbij ook nagegaan in hoeverre partijen met de VvOCM en haar ambitie op het gebied van kwaliteit en innovatie kunnen meegroeien in de komende jaren. 

Qualizorg en Mediquest zijn de marktpartijen waar de VvOCM uitvoerig mee heeft gesproken en uiteindelijk (inhoudelijke) afspraken mee heeft kunnen maken. Beide partijen hebben informatiepagina’s voor u ingericht, waar u nuttige informatie kunt vinden. In de nieuwsbrief vindt u de link naar deze informatiepagina’s.
 

 

Klik hier om de hele nieuwsbrief te downloaden (pdf-bestand).

Vorige artikel PR-actie in Goor
Volgende artikel VvOCM-lustrumcongres