Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Vragenlijst cliëntervaringsonderzoek

donderdag 18 december 2014 / Categorieën: Niet-leden

Na intensief overleg met de Stichting Topoefentherapie en Qualizorg is er overeenkomst bereikt tussen deze partijen en de VvOCM om de vragenlijst ontwikkeld door de Stichting Topoefentherapie en Qualizorg in te gaan zetten voor het klantervaringsonderzoek dat wordt uitgezet onder oefentherapeuten. Deze vragenlijst is afgeleid van de verkorte CQi Fysiotherapie. Er zijn echter naast de verplichte set vragen, enkele beroepspecifieke vragen toegevoegd. Zowel Qualizorg als Mediquest zullen deze lijst uitzetten.

 

De VvOCM prefereert deze lijst boven de verkorte CQi Fysiotherapie in de oorspronkelijke vorm vanwege de toevoeging van beroepsspecifieke vragen. Daarnaast vindt de VvOCM het van belang om met een eenduidige lijst te werken voor alle oefentherapeuten zodat verkregen data ook goed vergeleken kunnen worden met elkaar. Ook blijft hiermee een benchmark met andere beroepsgroepen mogelijk omdat het verplichte vragendeel ook door andere beroepsgroepen worden uitgezet. Mogelijk ten overvloede vermelden wij hierbij dat alleen de basisvragen worden gedeeld met de zorgverzekeraars.

 

Klik hier om de vragenlijst te downloaden. 
LET OP: Het is een grote vragenlijst. Op scherm kunt u de tekst vergroten (staat standaard op 100%) en daarmee beter lezen.

 

Klik hier voor de toelichting die mee kan worden gestuurd naar cliënten.

Vorige artikel Presentatie over kwaliteitsbeleid
Volgende artikel Zit met Pit! Wist je datjes ...