Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

VvOCM-bijeenkomst online volgen!

maandag 12 juni 2017 / Categorieën: Niet-leden

Kan jij er straks niet bij zijn op de VvOCM-ledenbijeenkomst? Dat is jammer, want vanuit de Hogeschool van Amsterdam, opleiding Mensendieck presenteren  Bart Visser, Netty Winters en Manon Wentink hun visie op oefentherapie en de opleiding. Ook staan we tijdens de ALV uitgebreid stil bij het inhoudelijke en financiële jaarverslag en de thema's waar we in 2017 mee bezig zijn als VvOCM.

 
Lukt het je niet om naar Amsterdam te komen? Dan hebben we een mooi alternatief voor allen die de dag, tijd of plaats niet goed uitkomt. Vanaf 17.00 uur zal de bijeenkomst live gestreamd worden via internet.
Voor de duidelijkheid: dit betekent dat je alleen kunt kijken en luisteren. Er is geen mogelijkheid om vragen te stellen of zelf mee te doen aan de bijeenkomst (of te stemmen tijdens de ALV). Daarvoor moet je echt naar Amsterdam komen! 

Wat moet je doen om de bijeenkomst online te volgen?
Klik hier om naar de juiste webpagina te gaan. Maandag 12 juni van 17.00 tot 20.30 uur wordt vanaf deze pagina de bijeenkomst uitgezonden.

Evalueren
We horen achteraf natuurlijk graag jouw ervaringen - je kunt in de loop van volgende week een evaluatieformulier verwachten per e-mail - zodat wij ook weer kunnen leren hoe het beter of anders kan!

Vorige artikel Stagebegeleiders gevraagd
Volgende artikel Hoe staat het met uw bezieling?

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl