Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Zelf een praktijkfilm maken voor de website!

woensdag 5 februari 2014 / Categorieën: Niet-leden

Zelf een filmpje maken voor je praktijkwebsite?

Mijn naam is Frank Kleinleugenmors, naast mijn werkzaamheden als oefentherapeut ben ik ook filmmaker. Als filmmaker maak ik meestal instructie- en promotiefilms voor bedrijven in de gezondheidzorg.

Workshop

Een jaar geleden ontstond bij mij het idee om workshops aan te bieden voor collega oefentherapeuten. Het doel is om te leren filmen met je smartphone, tablet of eenvoudige digitale filmcamera en een filmpje te maken om je als oefentherapeut te profileren.

Wat leer je?

In de workshop leer je een duidelijk en overtuigend filmpje te maken waarvan ook de geluidskwaliteit goed is. Dat gaat al prima met een smartphone. Deze film kan op YouTube geplaatst worden met een link naar je eigen praktijkwebsite. Na deze workshop is het de bedoeling dat de praktische adviezen worden toegepast door zelf een film te maken. De gemaakte filmbeelden kunnen dan via WeTransfer naar mij verzonden worden waarna deze beelden worden gemonteerd en van teksten en eventueel een logo worden voorzien. Indien gewenst krijg je praktische feedback, zodat een eventueel volgend filmpje nog beter wordt. Voordeel van zelf filmen is, dat het kostenbesparend is en ook heel leuk om te doen!

Om voorbeelden van praktijkfilmpjes te zien kun je kijken op: www.praktijkfilm.nl. Hier kun je ook een impressie zien van een workshop die ik gegeven heb aan huisartsen. De kosten zijn € 242 (inclusief BTW) voor de workshop en het professioneel monteren.

Bij voldoende interesse wordt een workshop georganiseerd in mijn praktijkruimte in Amsterdam.

Contactgegevens:

Frank Kleinleugenmors

Donker Curtiusstraat 7 unit 408

1051 JL Amsterdam

06 26354749

info@filminbeweging.nl

Vorige artikel EenVandaag over administratieve lasten en contracten zorgverzekeraars
Volgende artikel Indeling IO regio Brabant Limburg

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl