Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

'Online profileren: hoe doe je dat?' - leergang en pakketaanbieding

maandag 18 november 2013 / Categorieën: Niet-leden

Je moet tegenwoordig heel wat doen om in beeld te komen bij (potentiële) patiënten en verwijzers.  Adverteren, een open dag organiseren, folder uitdelen op een lokaal evenement, een praatje houden op een patiëntenbijeenkomst … er zijn heel wat middelen. Maar daarmee bereik je lang niet iedereen. Steeds vaker zoeken patiënten via internet naar oplossingen. En verwijzers gebruiken het internet steeds vaker om een oefentherapeut in de buurt te zoeken. Als oefentherapeut moet je daar wel op inspringen: een website is dan zeer belangrijk. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, zoals Facebook, Twitter … waar begin je?

 

 

 

De VvOCM biedt samen met JePraktijkOnline de oplossing. Wil jij ook NU aan de slag met een nieuwe website, met weblog, link naar social media en de mogelijkheid om online te communiceren met jouw patiënten? Meld je dan aan voor de speciale pakketaanbieding voor slechts 570. Deze aanbieding is geldig tot 1 december a.s.

 

Ga je liever voor een rustiger traject, zodat je praktisch kennis kunt maken met de verschillende middelen? Meld je dan aan voor de leergang ‘Online profileren’ die in het voor- en najaar 2014 in verschillende regio’s wordt aangeboden. Je kunt hiervoor aanmelden tot 1 januari a.s.

Lees verder

Vorige artikel Ketenzorg voor chronische pijnpatiënt steeds dichterbij
Volgende artikel Studiedag PSOT en bespreken protocollen