Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Advertorial: Minder pijn en ongemakken door ondersteuning met de Cellacare Materna

Advertorial: Minder pijn en ongemakken door ondersteuning met de Cellacare Materna

dinsdag 2 maart 2021 / Categorieën: Niet-leden

Minder pijn en ongemakken door ondersteuning met de Cellacare Materna

Tijdens je zwangerschap komt er door je groeiende buik een toenemende druk te staan op je onderrug. Hierdoor kunnen dagelijkse activiteiten of een lange werkdag soms pijn en ongemakken veroorzaken. De elastische zwangerschapsband Cellacare Materna biedt uitkomst. Het corrigeert je onderrug, waardoor je automatisch een goede en ontspannen houding aanneemt. Je kunt het gedurende je hele zwangerschap gebruiken, want de steunband heeft een verstelbare pasvorm.

 

Een consumenten test van WIJ Testmama’s heeft de Classic en Comfort zwangerschapsbanden van Cellacare getest en geven een 8!

Reactie: 'Extreem onder de indruk van het resultaat'

De zwangerschapsband geeft echt verlichting en ondersteuning. De band tilt letterlijk de baby in mijn buik. Het verlicht de pijn en mijn houding wordt automatisch stevig en recht. Eerlijk gezegd had ik dit fijne resultaat nooit verwacht. ik ben extreem onder de indruk van het resultaat! Jullie verrijken onze zwangerschap.

De test concludeert dat de 18 test kandidaten erg enthousiast over het draagcomfort en de verlichtende werking zijn. Dagelijkse activiteiten zijn beter vol te houden en de rugklachten nemen af door het gebruik van de zwangerschapsband. Ook wordt het automatisch corrigeren van je houding als een pluspunt ervaren.

Voor meer informatie kijk op: http://www.cellacare-materna.com/nl/cellacare-materna/

Vorige artikel PERSBERICHT Onderzoek Ecorys
Volgende artikel Deelname onderzoek herstelzorg niet verplicht