Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Deelnemers gezocht: Lerende Evaluatie JZOJP

Deelnemers gezocht: Lerende Evaluatie JZOJP

woensdag 26 augustus 2020 / Categorieën: Niet-leden

Deelnemers gezocht voor de lerende evaluatie JZOJP van het RIVM!


In oktober 2020 start de Lerende Evaluatie JZOJP van het RIVM. Wil jij de komende vier jaar samen leren en de beweging van de Juiste Zorg op de Juiste Plek verder brengen? Meld je dan aan!

Werk je in een regionaal netwerk aan de beweging JZOJP en stoei je met vraagstukken zoals samenwerking, alternatieve bekostigingsvormen, en het betrekken van inwoners? Of werk je als netwerk aan het thema ‘veelgebruikers van zorg en ondersteuning’ of ‘de laatste 1000 dagen voor ouderen’ en wil je de zorg- en ondersteuningsbehoeften van de doelgroep centraal zetten? Het RIVM is op zoek naar zowel regionale netwerken als thematische netwerken die samen concreet aan de slag willen gaan om beweging naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek te versnellen.


Waarom meedoen?

In de lerende evaluatie gaat het om samen leren en vernieuwen. Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om leervragen in te brengen die voor jouw regionale of thematische netwerk actueel zijn. Ook krijg je de kans om regionale en thematische uitdagingen op de landelijke tafel te agenderen.

Gedurende vier jaar komen de deelnemers drie à vier keer per jaar bij elkaar om kennis en informatie uit te wisselen. Naast deze uitwisseling is er ruimte voor co-creatie tijdens en tussen de sessies. Op deze manier wil het RIVM met het veld de beweging naar de Juiste Zorg op de Juiste Plek versnellen.

Klik op deze link om de gepubliceerde factsheet waarin het ontwerp van de Lerende Evaluatie JZOJP is beschreven te downloaden.

 

Meer informatie en aanmelden

Klik op deze link om voor meer informatie over de lerende evaluatie en de aanmeldingsprocedure. Je kunt ook direct je interesse kenbaar maken door te mailen naar: jzojp@rivm.nl

Vorige artikel ADVERTORIAL: Werken met aandacht en gevoel
Volgende artikel Richtlijn Oncologie en Zelfmanagement

More links