Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Gezondheid belangrijk? Bezoek het Health Promotion congres!

maandag 15 december 2014 / Categorieën: Niet-leden

Op 27 januari vindt aan de Hogeschool van Amsterdam de jaarlijkse presentatie van de minor Health Promotion plaats. In de minor ontwikkelen studenten gezondheidbevorderende interventies op het snijvlak van zorg, sport en welzijn.  Bent u werkzaam in de gezondheidszorg of geïnteresseerd in het bevorderen van gezondheid, dan is deze bijeenkomst wellicht interessant voor u!

Afgelopen 5 maanden zijn de studenten van de minor Health Promotion hard aan de slag gegaan met het onderzoeken, ontwerpen en uitvoeren van  interventies. Op grond hiervan zijn er zeer vernieuwende interventies ontwikkeld. Een aantal voorbeelden:

       

 “Zou´t werken?’’ Een programma om mensen bewust te maken van hun zoutgebruik en dit aan te passen om gezondheidsschade te voorkomen.

  “Stap & bijbenen’’  Deze interventie helpt om mensen met etalagebenen te motiveren door te blijven lopen en de pijnvrije loopafstand te vergroten                                  

 “ Happy Students’’ Een workshop om de studenten een happy en een zorgeloze studententijd te bezorgen door stress te verminderen.

 

Bent u er 27 januari ook bij?

U bent van harte welkom om deel te nemen aan het congres op 27 januari van 12.00-17.00 op locatie Tafelbergweg  51 te Amsterdam

Voor vragen kunt u mailen naar Iris.Kidron@hva.nl ###

Vorige artikel Nieuwjaarsmeeting UMCG 9-1-2015 Chronisch Pijn
Volgende artikel MS-informatiebijeenkomst Noord Nederland