Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

PREM en meetbureaus - beslis vóór 31 oktober!

maandag 15 oktober 2018 / Categorieën: Niet-leden

Als onderdeel van het Hoofdlijnen akkoord paramedische zorg is afgesproken dat de PREM paramedi breed zal worden uitgezet. Een aantal zorgverzekeraars heeft de eis voor het uitzetten van de PREM opgenomen in de basisovereenkomst.

De VvOCM is in gesprek geweest met een aantal meetbureaus dat voldoet aan alle gestelde criteria rondom veilig dataverkeer. Dat is immers het belangrijkste! Deze meetbureaus zijn dan ook door alle zorgverzekeraars goedgekeurd als partij voor de PREM. We vinden het als beroepsvereniging echter ook van belang dat we qua prijs een mooi aanbod voor jullie kunnen onderhandelen. Vandaar deze mailing. Hieronder een overzicht van het aanbod dat zij doen voor oefentherapeuten.

Het is raadzaam om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de mogelijkheden die het meetbureau biedt om je gedurende het traject verder te ondersteunen. Om die reden voegen we ook de link naar de verschillende websites toe.

Mocht je willen overstappen, houd dan rekening met de opzegtermijn (vóór 31 oktober 2018). Hieronder volgt het aanbod van drie door de VvOCM geselecteerde partijen.
 
Aanbod Mediquest
De tarieven voor meetjaar 2019 zullen ongewijzigd blijven ten opzichte van 2018. 
Een praktijk meet online vanaf € 102 (exclusief BTW) per jaar. Het bedrag is opgebouwd uit € 87 per deelnemende therapeut en € 15 per praktijk. Indien meer dan 8 therapeuten worden aangemeld, verleent Mediquest een korting per deelnemende therapeut. 
Er worden geen meerjarencontracten aangeboden.
Website: https://home.mediquest.nl

Aanbod QDNA
Aanbieding eenjarige overeenkomst
Per individuele zorgverlener betaal je € 72,- (exclusief BTW) per jaar. Hiervoor krijg je realtime afname PREM Oefentherapie en inzage in de uitkomsten. Dit is inclusief het gebruik van de QDNA Widget en opmaak van de PREM vragenlijst in eigen huisstijl, QDNA App (meten in de praktijk) en e-mail update eens per twee weken.
Website: https://www.qdna.nl/
 
Hoe maak je gebruik van bovenstaande aanbieding? 
Probeer QDNA zelf uit (zonder verplichtingen): https://portal.qdna.nl/practice/signup
Je kan direct starten met QDNA PREM Oefentherapie. Na aanmelding neemt QDNA contact met je op. Als QDNA je bevalt na deze proefperiode, kun jezelf de overeenkomst activeren.

Qualiview
Qualizorg heeft er voor gekozen om niet een aanbieding via VvOCM te communiceren, maar zelf hun klanten informeren. Dat bericht is afgelopen donderdag verstuurd. Als VvOCM staan wij niet achter de inhoud van dat bericht. We verwijzen hierbij graag naar bovenstaande introductie over de criteria die worden gehanteerd voor de meetbureaus. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl, dan proberen we je zo snel mogelijk antwoord te geven. 

Vorige artikel Exclusief voor VvOCM-leden: gratis naar Medisch Ondernemen Live!
Volgende artikel Gratis online scholing over het werken met de meldcode voor huiselijk geweld en kindermishandeling