Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Regio vanaf 2017

maandag 12 december 2016 / Categorieën: Niet-leden

Gedurende het afgelopen jaar is het bestuur samen met het bureau en de regioteams op zoek gegaan naar een bij de organisatie passende regiostructuur en bezetting. Dit heeft geleid tot de conclusie dat we de regio-indeling behouden, er blijven dus 8 regio’s. Wel verandert er iets in de opzet omdat veel organisatorische zaken landelijk opgepakt gaan worden vanaf januari 2017. Wanneer u vragen heeft over de regio dan kunt u die stellen via de mail aan aurelia@vvocm.nl. Vermeld dan altijd duidelijk in de onderwerp regel van de mail ‘vraag regio en de naam van de betreffende regio’ 
Op de website van de VvOCM zal een overzicht komen per regio van de Intercollegiaal overleggroepen met het mailadres van de begeleider als contact. Wanneer u dus een groep zoekt om u bij aan te sluiten kunt u alle bij de VvOCM geregistreerde groepen hier vinden.
 
Per regio zijn  we op zoek naar een aantal Regiocontactpersonen die een taak in de regio willen gaan vervullen en als spil tussen bestuur/bureau/ROS en de leden zullen fungeren. Denkt u dat dit voor een interessante functie is dan verwijzen wij u graag naar de website voor de functie en taakomschrijving. Ook kunt u natuurlijk informatie inwinnen bij het huidige regioteam en/of bij het bureau van de VvOCM aurelia@vvocm.nl . Tot slot willen we melden dat er per regio jaarlijks regiobijeenkomsten georganiseerd zullen blijven waarbij de eerstvolgende bijeenkomsten gepland zullen worden in de maand april 2017. 

 

 

 

 

 

Vorige artikel WKKGZ proof
Volgende artikel WKKGZ teksten