Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Speciaal voor VvOCM-leden: webinar over zorgcontracten 2017

dinsdag 20 september 2016 / Categorieën: Niet-leden

De afgelopen weken is de VvOCM achter de schermen druk geweest met het beoordelen van de conceptovereenkomsten 2017 van de verschillende zorgverzekeraars. De VvOCM heeft haar commentaar per overeenkomst teruggekoppeld naar de betreffende zorgverzekeraar. Inmiddels zijn de definitieve contracten vastgesteld en heeft u als oefentherapeut deze ontvangen van de zorgverzekeraar.

 
Eind deze week ontvangt u een nieuwsbericht van de VvOCM met de belangrijkste aandachtspunten per overeenkomst. Wij adviseren u, voordat u tekent, deze informatie vanuit de VvOCM af te wachten en samen met de overeenkomst aandachtig door te lezen, zodat u weet waar u voor tekent. U heeft veelal de tijd tot 1 november!

Webinar Zorgcontracten 2017
Heeft u naar aanleiding van het nieuwsbericht nog vragen, dan kunt u zich aanmelden voor het webinar dat wij op maandag 3 oktober a.s. organiseren. Vanaf 12.30 uur kunt u (thuis) vanaf uw computer/laptop inloggen op dit webinar. VvOCM-directeur Viola Zegers zal tijdens dit webinar een toelichting geven op de belangrijkste aandachtspunten.

Daarna is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen - tot 13.30 uur. Vragen stellen doet u tijdens het webinar niet mondeling, maar u typt een vraag in via een zgn. chat-box en krijgt op die manier ook een reactie terug. Is de vraag relevant voor meer mensen, dan zal Viola de vraag in de presentatie meenemen en mondeling beantwoorden.

Heeft u van tevoren al een specifieke vraag? Stuur die dan naar info@vvocm.nl
We zorgen dat deze vraag sowieso in de presentatie wordt meegenomen. 


Aanmelden
Om mee te kunnen doen aan het webinar moet u van tevoren aanmelden.
Klik hier om aan te melden. U ontvangt een bevestiging van deelname met een link naar het webinar. Maandag 3 oktober a.s. van 12.30 tot 13.30 uur staat deze link 'aan' en kunt u het webinar live volgen.

Vorige artikel Nationale Sportweek NOC*NSF: Oefentherapeut in beeld
Volgende artikel Regioledenvergadering Noord Nederland: 14-11-2016