Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Gratis online scholing over het werken met de meldcode voor huiselijk geweld en kindermishandeling

donderdag 8 november 2018 / Categorieën: Niet-leden

VvOCM wil jou graag ondersteunen met het werken met een meldcode in jouw praktijk. Wij bieden daarom gratis een online training over het signaleren van kindermishandeling en huiselijk geweld en het werken met een meldcode. 


Als medewerker in de paramedische sector kom je in contact met veel verschillende mensen. Soms merk je dat het niet goed gaat met iemand. Of je ziet vreemde plekken op iemands lichaam en vermoedt daardoor dat hij of zij thuis niet veilig is. Het is dan heel belangrijk om iets te doen. Maar op welke signalen kun je letten en wat doe je bij vermoedens van mishandeling of verwaarlozing. Met het online lesmateriaal van Augeo academy leer je kindermishandeling en huiselijk geweld herkennen en te handelen volgens een meldcode.

 

 

Schrijf hier je in voor de online cursus! Per 1 januari krijg je dan toegang tot de e-learning: werken met een meldcode. De licenties worden je aangeboden door VvOCM (PPN) & KNGF. Er wordt een beperkt aantal licenties aangeboden, dus wees er snel bij! 

 

 

 

Klik hier om aan te melden: https://www.augeo.nl/paramedici

Vorige artikel PREM en meetbureaus - beslis vóór 31 oktober!
Volgende artikel Oproep: bedrijfsoefentherapeuten gezocht voor deelname focusgroep over integratie van arbeidsparticipatie in het methodisch handelen