Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

Nieuws

Word lid van VvOCM

Tijdelijk lagere personeelsbezetting VvOCM-bureau

Tijdelijk lagere personeelsbezetting VvOCM-bureau

maandag 7 maart 2022 / Categorieën: Niet-leden

Door personeelswisselingen is het VvOCM-bureau tijdelijk onderbezet. Per 1 maart 2022 hebben twee VvOCM-beleidsmedewerkers, Danielle Conijn en Debby de Ridder, VvOCM verlaten. Danielle is als richtlijnadviseur gaan werken bij KNGF en Debby als kwaliteitsfunctionaris bij de Hogeschool Leiden.

Vacatures voor beleidsmedewerkers
De vacatures zijn bekend gemaakt maar helaas nog niet vervuld. Voor de vacature beleidsmedewerker Kwaliteit & Wetenschap spreken we deze week een aantal kandidaten. Voor de vacature Kwaliteit & Ontwikkeling zijn we nog op zoek naar een oefentherapeut die ons team komt versterken. Heb je interesse? Stuur je brief en cv dan aan v.zegers@vvocm.nl

Nu we tijdelijk twee beleidsmedewerkers missen (die samen 56 uur voor VvOCM werkten), zijn we genoodzaakt enkele projecten en/of taken ‘on hold’ of ‘op een lager pitje’ te zetten. Dat doen we in goed overleg met het bestuur. Ook zullen we de samenwerking met onze partners verder intensiveren en kijken wat zij tijdelijk van ons kunnen overnemen. Zo houden we dienstverlening aan onze leden zo goed mogelijk op orde.

Het kan dus zijn dat vragen soms wat minder snel beantwoord worden. We vragen hiervoor je begrip.

Secretariaatsmedewerkers, Lisanne, beviel in november van een mooie dochter, Marleen. Lisanne is nu weer terug van verlof en dat betekent dat Monique, die Lisanne verving, VvOCM per 15 maart gaat verlaten.

Bereikbaarheid secretariaat
Het secretariaat is van maandag t/m donderdag telefonische bereikbaar tussen 9.00-14.00 uur.

Vorige artikel KNGF-Standpunt Fysiotherapie bij COVID-19 geactualiseerd
Volgende artikel KNGF -Richtlijn Zelfmanagement klaar voor gebruik & lezing

Nieuwsbrieven

Ben je op zoek naar eerdere nieuwsbrieven van VvOCM, stuur dan een mail naar info@vvocm.nl