Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Masterclass Wmo

maandag 19 mei 2014 / Categorieën: Niet-leden

Op woensdag 4 juni a.s. zouden we als oefentherapeuten aanschuiven bij de masterclass Wmo die de diëtisten organiseren. Helaas hoorden we vanochtend dat de masterclass niet doorgaat vanwege te weinig aanmeldingen. We hebben als VvOCM echter meteen een nieuwe datum geprikt: woensdag 10 september.

Binnenkort meer over het precieze programma, locatie en kosten!

 

===================================================== OUDE BERICHT =====================

 

De informatiebijeenkomst over de Wmo afgelopen maand leverde veel positieve reacties op. En ook verzoeken om zo snel mogelijk verder te kunnen! Die kans komt sneller dan verwacht. De Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NVD) organiseert op 4 juni a.s. een masterclass Wmo voor haar leden. En ze vraagt of er oefentherapeuten zijn die willen aanschuiven. Er is slechts plaats voor 12 oefentherapeuten. Wil je meedoen? Meld je dan snel aan!
Is begin juni te snel? Geen probleem: na de zomer organiseert de VvOCM deze masterclass exclusief voor oefentherapeuten.


De masterclass bestaat uit verschillende werkvormen. Er wordt begonnen met een stuk inleiding – dat deels overlapt met onze eerdere informatiebijeenkomst in april. Dat is niet te voorkomen, omdat dit de eerste bijeenkomst voor de diëtisten is. Daarna ga je concreet aan de slag met de materie. De masterclass wordt verzorgd door Cor Langedijk en Gerrold Verhoeks, bekend van de eerdere bijeenkomst. Er wordt gewerkt in een groep van maximaal 24 deelnemers, waarvan de helft diëtisten en de helft oefentherapeuten.

 

Datum, locatie en kosten
De masterclass vindt plaats op woensdag 4 juni a.s. Inderdaad, tegelijk met de ALV van de VvOCM, maar dat komt omdat we ‘aanschuiven’ bij de NVD. Een andere datum was niet mogelijk. De masterclass vindt plaats in het gebouw van de KNMvD, De Molen 77, 3995 AW Houten . De kosten van de masterclass bedragen voor leden € 165,-. Aanvang: 13.30 uur en afsluiting rond 20.30 uur.
 

VvOCM-masterclass Wmo na de zomer
Is 4 juni te snel voor jou? Geen probleem! Na de zomer organiseert de VvOCM deze masterclass exclusief voor oefentherapeuten. Meer informatie over die masterclass volgt binnenkort.

Vorige artikel Algemene Ledenvergadering op 4 juni a.s.
Volgende artikel Wmo stappenplan