Search

VvOCM Vereniging van Oefentherapeuten

VvOCM nieuws

Word lid van VvOCM

Nieuws

Masterclass Wmo: extra datum

maandag 25 augustus 2014 / Categorieën: Niet-leden

Over ruim twee weken start de Masterclass ‘Wmo, een kans voor oefentherapeuten!?’.  Deze Masterclass vindt plaats op 10 september te Houten. De voorbereidingen voor deze Masterclass gaan volgende week van start met het verzenden van literatuur, die helpt  om een oriëntatie te maken van de ontwikkelingen in het gemeentelijk domein, uw werkgebied.
 
Wij maken iedereen er nogmaals op attent dat aanmelding pas definitief is als het cursusgeld a € 165,00 (alleen voor leden VvOCM) is bijgeschreven op NL51 INGB 0002376087 t.n.v. Langedijk. Dus ook als je per e-mail al hebt aangemeld, is de aanmelding pas definitief na betaling!!!

 

Wachtlijst 
In verband met het grote aantal aanmeldingen is een wachtlijst aangelegd. Er is inmiddels een alternatieve datum beschikbaar op vrijdag 31 oktober, van 09.30 tot 16.15 uur. Locatie is hetzelfde: KNMvD in Houten.

Had je aangemeld voor woensdag 10 september en wil je liever op vrijdag 31 oktober? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met docent Cor Langedijk, e-mail: calangedijk@gmail.com

Vorige artikel Helft Nederlanders beweegt onvoldoende
Volgende artikel Oefen App Beroerte